Idag har jag haft fullt upp med mig själv. Dagen inleddes med ett tidigt gympass klockan 7 på morgonen för att sedan avslutas med ett tråkigt examensprov som faktiskt var svårare än vad jag hade förväntat mig. Strax efter provet fick jag en sms-avisering som jag väntat på i flera dagar, min beställning hade äntligen kommit fram från Svealight. I fredags beställde jag ny belysning till huset och jag valde att köpa moderna led lampor på grund av den låga energiförbrukningen. Jag tänkte först köpa en helt ny led armatur till köket men valde att istället satsa på en spotlight skena som jag monterade upp strax ovanför köksön. Resultatet blev imponerande och betydligt snyggare än vad jag ursprungligen hade planerat.

Anledningen till att jag först tänkt köpa en led armatur var på grund av att jag helst ville ersätta mitt gamla lysrör med ett nyare led lysrör. Men efter att jag tog mig en ordentlig funderare så insåg jag att spotlights är både snyggare och känns mer moderna än klumpiga och fula lysrör vare sig dom använder led eller inte.

Belysning höjer känslan i hemmet

Jag stortrivs verkligen i mitt ”nya” hem och ler av lycka medan jag skriver detta. Ni som också tänkt byta ut era ljuskällor har jag bara ett enda tips till, gör det nu direkt och vänta inte för ni kommer inte att ångra er, jag lovar!

Jag valde varma ljuskällor med 3000K färgtemperatur då jag anser att det där gulaktiga ljuset är betydligt finare än kallvit ljus med undantag för badrummet då förstås!