Egensajt är ett webbhotell som levererar sveriges bästa kundservice, det sade i alla fall min vännina Josefin. Jahapp tänkte jag, inte för att jag brydde mig så mycket just då men efter att webbsidan har strulat fram och tillbaka så har jag lagt allt med fokus på detta påstående. Efter att jag inte lyckats lösa mina problem hos dåvarande webbhotell så gick jag slutligen över till Egensajt. Och nu fungerar allt klockrent.

Priset var helt ok, jag betalade varken mer eller mindre jämfört med tidigare och kundtjänsten finns alltid tillgänglig nästan dygnet runt, så känns det i alla fall! Nu försöker jag få över mina resterande väninnor som också driver bloggar så att dom också ”flyttar hit”. Som ni säkert märker så kan jag varmt rekommendera detta företag som sköter sig exemplariskt på alla sätt och vis. Jag önskar att jag kunde vara mer kritisk men det finns egentligen inget negativt att säga om Egensajt. Ifall ni har några frågor eller behöver hjälp med hur man sätter upp en webbsida hos dom så kan ni skicka iväg ett mejl till mig!