Jag tycker mycket om att pyssla och göra fint hemma. Jag tycker om när det finns plats för allting och när ytor och utrymmen känns rena och raka. I alla rum tycker jag att jag har fått helt ok ordning, men jag har haft ett rum – grovrummet – där jag samlat grejer på ett hel oorganiserat sätt. Länge.

Alla hem behöver ett rum för förvaring

Nu i helgen som gick tog jag tag i detta projekt och det var inte något som jag direkt såg fram emot, men det var tvunget. Känslan nu, när grovrummet gnistrar och sprakar och har så himla mycket smart förvaringsyta, är obeskrivligt härlig! Alla hem behöver grovrum att förvara grejer i, men det betyder inte att grovrummet måste lukta mögel och fyllas med trasiga kartonger och svarta sopsäckar från golv till tak.

Supersnygga klädskåp

Jag beställde supersnygga, stilrena klädskåp i omklädningsrumsdesign. De är perfekta för grovrummet där jag gärna har en steril känsla. Nu har jag plats att hänga in kläder som inte används, eller ställa in grejer jag inte använder, men som jag inte vill göra mig av med.

Jag hade inte använt denna typ av skåp i min heminredning i de rum vi använder för att vistas i, det är de inte till för. De är inte snygga på det sättet, om man säger så. De är dock supersnygga i grovrummet, och av suverän kvalitet. Jag kan verkligen rekommendera dem.