Efter senaste inköpen som blev väldigt lyckade med facit i hand så blev jag väldigt sugen på att handla in ytterligare en lampa, denna gång till garaget. Jag spenderar egentligen inte så mycket tid där utan det är framförallt min man som passar på att meka med bilen under kvällarna och därför tyckte han att det var dags för honom att också få något! Han hade inga stora krav på garagebelysningen förutom att lampan skulle vara led och stödja 230 volt. Efter lite letande i diverse nätbutiker så hittade jag en led strålkastare i svart färg på 50 watt vilket räckte mer än väl. Sanningen är att belysningen blev nästan dubbelt så starkare jämfört med den tidigare halogen lampan som satt monterad uppe i hörnet.

Nya LED extraljus ruinerade mig

När jag precis trodde att jag kommit undan relativt billigt så passade han (självklart!) på att även lägga till nya fordonslampor i den digitala varukorgen. Jag kände att detta var onödigt då vi redan använder xenon extraljus på vår gamla Volvo V40 men jag orkade inte med tjatet som följde om hur viktigt det är med bra belysning på bilen under vintern att jag till slut gav med mig. Han fick sina led extraljus som kostade dubbelt så mer än strålkastaren, och där sprack min blygsamma budget ordentligt. Det totala beloppet landade på 5400 riksdaler och nu kommer det garanterat inte bli något mer handlade för hans del i alla fall. Nu hoppas jag hur som helst att han blir nöjd med sina nya lampor och att vi inte behöver handla någon mer belysning på lång tid framöver. Nu är det dags för mig att äntligen koppla av denna lördagskväll, ni får ha en riktigt trevlig helg så hörs vi snart igen!